Vi griller i aften

Der er noget oprindeligt ved grill. Noget med at familien samler sig om ilden for at nyde et måltid sammen. Men grill er ikke bare grill. Rigtig grill kombinerer en række sanseindtryk. Duften af brændt træ og stegende kød. Lyden af knitrende kul, og bøffen der syder på risten. Synet af ulmende gløder og mad der brunes perfekt. Skal grill være grill kræver det kul, træ eller briketter som brændsel. For os er gasgrillen blot et komfur du har i haven

turbostarter_2015-0503-3-EditDerfor har vi opfundet TURBOSTARTER. En turbo til din grillstarter, der sikrer dig præcision i optændingen af dine kul. Med TURBOSTARTER tager det kun 10 minutter at tænde op. Det gør det lettere at planlægge grillaftenen, hvad enten det er weekend, eller I bare har lyst til at tænde op efter fyraften.

Sikkerhed har også været et område, vi har set på. Derfor står TURBOSTARTER helt fast på underlaget og fikserer grillstarteren. TURBOSTARTER køler også grillstarteren ned, efter du har tømt den, således at du ikke har et næsten rødglødende rør stående på terrassen, hvor børnene leger.

Hos TURBOSTARTER ApS er vi stolte over at kalde os grill-nørder. Drivende regn, klingende frost og brølende vind afholder os ikke fra at tænde op i grillen. Men med TURBOSTARTER bliver det pludseligt meget nemmere.

Samtidigt er vi også Thyboere. Det betyder at vores produkter er udviklet i Thy og primært bliver produceret her. Det er her, vi har brændt næste to tons kul af i alle tænkelige afskygninger for at optimere TURBOSTARTER, og det er her, vi hygger os med rigtig grill,

 

TURBOSTARTER ApS
Bautavej 2
7700 Thisted
Tlf.: + 45 53 86 56 66
CVR: 36495596

Send en besked

15 + 12 =