GRILL-OPTÆNDING DU KAN REGNE MED

Optænding af grill med Turbostarter

Med Turbostarter har vi gjort optænding af grill hurtigere, sikrere og mere effektivt end det nogensinde har været før.

Takket være det unikke system styrer Turbostarter luften op igennem starteren. Det sikrer, at varmen fra kul eller briketter føres effektivt op igennem røret. Jo flere kul i røret, des hurtigere sker din optænding af grill. Det er fordi, at en fyldt grillstarter har det helt rigtige air-flow. Samtidigt blæser starten også skånsomt. Så mister dine briketter ikke deres kraft og får nedsat deres brændtid. Briketter tændt med Turbostarter holder ligeså længe som normalt.

 

1,5 tons Heat Beads

Vi har brændt mere end 1,5 tons Heat Beads af for at sikre et perfekt resultat. Det har vi gjort fordi Heat Beads formentligt er de flestes foretrukne briket til optænding af grill. Du kan selvfølgeligt bruge, hvad du ønsker med lige så gode og endda bedre resultater.Turbostarter diameter passer til Webers grillstarter. Så  kan du altid få nyt rør i det nærmeste super- eller byggemarked.

Turbostarter er en sikker måde til optænding af grill. I modsætning til mange andre produkter på markedet, varmer Turbostarter ikke selv. Det betyder, at børn og kæledyr ikke kan komme til skade på starteren.

 

Spørgsmål til Turbostarter

Hvilke kul har I brugt?
I vores udvikling har vi brugt Heat Beads. De er måske markedets mest brugte og de langsommeste til at tænde op.

Tager optænding af grill altid 10 minutter?
Når vi fylder en grillstarter op med Heat Beads tager optænding af grill ti minutter. Bruger du andre briketter eller kul, vil optændingstiden være anderledes. Men med samme kul-type, vil tiden altid være den samme.

Er det ikke farligt?
TURBOSTARTER fungerer ved at give briketterne træk som en esse. Det vil sige, at TURBOSTARTER ikke kan tænde ting af sig selv. Derfor skal du ikke være nervøs for at have den stående.

Hvor bliver Turbostarter lavet?
Turbostarter er et rigtigt dansk produkt. Stålet bliver valset i Jylland og vi samler og sender starteren fra Thy.

Skal jeg købe ekstra-udstyr?
Turbostarteren er klar til at køre, når du har pakket den ud. Der skal ikke købes ekstra strømforsyning eller batterier.

Hvilken Grillstarter passer til?
TURBOSTARTER passer til Webers grillstarter.

Håndsmedet optænding

Vi er meget stolte af, at vores starter er et rigtigt dansk produkt. Udviklet af en dansk opfinder i en garage i Thy.  Samlingen foregår på Imers Industrimontage, et værksted ikke mange kilometer derfra.

Imers leverer til dagligt store ståldele lavet med den yderste præcision til. Startere til grill er uden for det normale forretningsområde. Det er dog umuligt at holde en ægte smed og grill-fan nede, så derfor har Imers påtaget sig ansvaret for at lave Turbostarter.

Turbostarter er derfor håndlavet af smede i Thy. Vi har haft din grillstarter i hånden, inden vi sender den til dig. Vi synes det er vigtigt.  Derfor siger vi, at Turbostarter er så dansk som en kold øl, mens vi venter på bøffen bliver klar på grillen.

Hottere end Ghost Chili?